Friday, 27 May 2011

The North - Liverpool

We dropped by Liverpool on our way back from the North. Went to LFC since my cousin a.k.a my aunt's son have requested for some items there. Owh and I am a Man U fan by the way :D, so no pictures here because we have already taken enough during our previous trip hehehehe...


Later that day we made a detour to Cheshire Oaks Outlet, for a little shopping, done not by me, before heading home.

3 comments:

pizli said...

Dear Puan Nadia,

Memandangkan Puan orang Man Utd, seandainya Puan terjumpa Autobiography Park Ji Sung kalau ada yang ditranslatekan ke English, boleh bagitau tak harga, harga post ke Malaysia and upah Puan membelinya.. Pleaseeeeeee.. (dia tulis in Korean tak taula ada ke in English)

mama_QnR said...

incik pizli

adakah anda satu kem dengan saya dan suami?
insyaAllah... kalo ada jumpa saya tengok2kan

incik suami saya pernah membeli auto roy keane kalo tak silap
ke sir alex eh?
ke takde pun eh?
aishhh...
ingat2 lupa...

pizli said...

Ha lebih kurangla, tapi saya memang suka Park Ji Sung sangat-sangatlah. Itu nak baca buku dia.