Wednesday, 25 May 2011

The North - The Journey

Went up to the beautiful lakes up the North.
Just to enjoy the gorgeous weather :D

Hope you'll enjoy these!

4 comments:

pizli said...

Somehow dekat sana dari yang saya nampak macam semuanya tenang dan nyaman je gaya cuacanya. Seronok je tengok hehe.

mama_QnR said...

incik pizli

hari yang tenang memang aman
tapi bila angin bertiup, rasa nak lari masuk dalam pondok telepon
hahahahaha...

tapi best dpt duduk tengah padang bawah matahari
tapi hawa best macam dalam ekon

zeta said...

bila duduk atas kerusi camtu..Q ngan Rayyan nmpk mcm sama besar je.. :)

mama_QnR said...

puan zeta

kalo ikut schedule tumbesaran anak2, masa umur Q macam R seketika dulu, Q lebih berat, tapi kurang tinggi sket
owh dan juga R mmg suka minum fresh milk kat sini
jadi itu adalah faktor penyumbang gak kot ketinggian dia?
heheheehhe...