Friday, 30 March 2012

20 Green Cards!

4 comments:

pizli said...

Wah.. Saya tak sure apa significance green cards ni tapi saya taula benda yang bagus hehe..

Ingat tak semalam awak cakap hari ni maybe saya dapat ipad/smartphone etc kat twitter? Tadi kawan saya sms cakap boss nak bagi Blackberry. Tepat tu hehehe..

Anonymous said...

kudos Q.. :)

-aunt zeta-

mama_QnR said...

uncle pizli

ni sebab dia berkelakuan baik semasa makan tengahari di sekolah
agaknya kena bagi green card juga di rumah sebab kadang2 lamanya lah hai anak dara sorang ni bersantap

mama_QnR said...

aunty zeta

thank you
:D